Beschrijving
Toepassingen
brioches, rozijnenbrood, suikerbrood, zachte sandwiches, kadetjes, koffiebroodjes en Berlijnse bollen
Een kant-en-klare polyvalente mengeling aanbevolen voor de bereiding van een uitgebreid assortiment gerezen luxedegen
zoals brioches, rozijnenbrood, suikerbrood, zachte sandwiches, kadetjes, koffi ebroodjes en Berlijnse bollen. Briovit bevat
geen vetstof en geen ei, waardoor de gebruiker zelf kan bepalen hoe rijk het deeg wordt door de hoeveelheid en kwaliteit
vetstoffen en eiproducten zelf te kiezen.
Recept
Deegsamenstelling | Sandwiches | Rozijnenbrood | Brioches | ||||
Star Briovit | 1.000 g | 1.000 g | 1.000 g | ||||
Water | 470-520 g | ± 420 g | ± 120 g | ||||
Gist | 40-65 g | 40-65 g | 40-65 g | ||||
Eieren | facultatief | facultatief | 400 g | ||||
Neutrale vetstof | 50-150 g | 100 g | 250 g | ||||
Werkwijze | Sandwiches | Rozijnenbrood | Brioches van 250 | gr | |||
Kneding spiraal | 2 min traag, 7 min snel | 2 min traag, 7 min snel | – | ||||
Deegtemperatuur | ± 25 °C | ± 25 °C | ± 25 °C | ||||
Rijsschema | |||||||
Voorrijs | 0-10 min | 0-10 min | 0-10 min | ||||
Verdelen, opbollen | |||||||
Bolrijs | 15 min | 15-20 min | 10-15 min | ||||
Opmaken | |||||||
Narijs | 70-80 min | 70-80 min | 70-80 min | ||||
7-8 min/ 230-240 °C | 30-35 min / 190 °C | 20- 25 min / 190 °C |