Beschrijving
Eigenschappen
- Alleen water en eieren toevoegen.
- Verpakt in hermetisch afgesloten stofvrije folie voor een optimale bescherming en houdbaarheid
Samenstelling
Suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, rijsmiddelen: E450i en E500ii, emulgatoren: E471 en E475, mageremelkpoeder, aroma.
Bereiding met de hand
Voeg alle ingrediënten samen. Klop het geheel 10 min. op de hoogste snelheid op. Vet de springvorm in. Vul de vorm met het beslag. Bak de taart 30 à 35 min. in een voorverwarmde over op 180°C
Bereidingstabel
Mix | 250 g | ||
---|---|---|---|
Eieren | 4 | ||
Water | 10 ml | ||
Boter | |||
Suiker | |||
Melk |
Voedingswaarde
1568 kj/370 kcal | |
Vetten | 3,1 |
Verzadigd | 2,6 |
Koolhydraten | 82,1 |
Suikers | 42,1 |
Vezels | 0,5 |
Eiwitten | 3,2 |
Zout | 1,6 |