Beschrijving
Eigenschappen
- Alleen nog boter en eieren toevoegen.
- Verpakt in hermetisch afgesloten stofvrije folie voor een optimale bescherming en houdbaarheid
Samenstelling
Suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, zout, rijsmiddelen: E500ii en 450i, aroma.
Bereiding met de hand
Maak de boter zacht door te roeren of hem enkele seconden te verwarmen in de magnetron. Meng er de eieren door. Voeg ten slotte de mix toe. Klop het geheel 5 minuten tot een glad beslag. Vet de cakevorm in. Vul de vorm met het beslag. Bak de cake 20 minuten op 150°C en aansluitend 20 à 25 minuten op 170°C.
Bereidingstabel
Mix | 200 g | ||
---|---|---|---|
Eieren | 2 | ||
Water | |||
Boter | 100 g | ||
Suiker | |||
Melk |
Voedingswaarde
1556 kj/366 kcal | |
Vetten | 0,6 |
Verzadigd | 0,1 |
Koolhydraten | 85,9 |
Suikers | 49,7 |
Vezels | 0,7 |
Eiwitten | 4 |
Zout | 1,4 |