Beschrijving
Licht meergranenbroodje • Ambachtelijk en
traditioneel gebakken • Bevat pompoenpitten,
lijnzaad en gepofte maïsbolletjes
Bron van vezels & eiwit
Arm aan verzadigde vetten
Het Bolerobrood wordt artisanaal
gebakken volgens een uniek
recept. De samenstelling op basis
van pompoenpitten, lijnzaad en
gepofte maïsbolletjes geeft dit
meergranenbrood een zomerse toets.
Het ganse jaar door. De maïsbolletjes
creëren een origineel accent in het
broodkruim. Het Bolerobrood is
bovendien ook luchtig en gezond.
Voedingswaarden per 100
gram Bolerobrood
Energie…. 1139 kJ / 270 kcal
Vetten ………………………5,5 g
Verzadigde vetten……..0,8 g
Koolhydraten ……………..43 g
Suikers ……………………..1,9 g
Vezels……………………….4,5 g
Eiwit………………………….10 g
Natrium ………………..476 mg
Rijsschema
Voorrijs 20 min
Afwegen en opbollen.
Bolrijs 15 min
Opbollen of langmaken.
Narijs 50-60 min
Bakken 40-50 min/240°C (dalend naar 200°C)